دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

مرکز آموزشی درمانی امام علی (ع)

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
28 شهریور 1404 سایت قدیم English
bg
  • 1399/09/19 - 00:00
  • - تعداد بازدید: 6
  • - تعداد بازدیدکننده: 6
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

وزیر بهداشت در هفتمین اجلاس مجازی روسای دانشگاه های علوم پزشكی:

همكاران ما خسته نشده اند و چون كوه ایستاده اند



 




 




 



وزیر بهداشت گفت: گرچه مرگ و بیماری یک شهروند در هر کجای دنیا برای ما ملال آور و دردناک است اما وقتی از مرز 500 مورد مرگ و میر روزانه امروز به مرگ و میر کمتر از 300 مورد رسیدیم، خبر بسیار خشنود کننده ای بود گرچه مرگ 294 نفر در کشور، برای ما و خانواده های شان مصیبتی بزرگ است.



به گزارش وبدا، دکتر سعید نمکی در هفتمین اجلاس مجازی روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور، اظهار داشت: این دستاورد بسیار شگرف را به همه دست اندرکاران دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور تبریک می گویم. به رییس جمهور می گفتم که هر میلی متر که از منحنی مرگ و میر روزانه کم می شود، سانتی مترها پشت همکاران ما زیربار توان فرسای مدیریت سنگین و سهمگین کرونا، خم می شود.



همکاران ما چون کوه ایستاده اند



وی افزود: می دانم که این واژه هایی که همکاران ما خسته شده اند یا بریده اند، القای بیرون از نظام سلامت است. همکاران ما گرچه در این روزها، ماه ها و شب های طاقت فرسا خیلی اذیت شدند اما همواره چون کوه ایستاده اند و می دانم که تا آخرین نفس و لحظه مدیریت بیماری پای کار هستند و در مهار و مدیریت کرونا، شبانه روز و بی وقفه تلاش خواهند کرد. 



 


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 260498
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: