
مسئول واحد: خانم مهندس نسرین صالحی
تحصیلات: کارشناس ارشد مهندسی محیط زیست
کارشناس واحد: خانم مهندس سنیه خادمی
تحصیلات: کارشناس مهندسی بهداشت محیط
بهداشت محیط بیمارستان
بهداشت محیط بیمارستان شامل کلیه اقداماتی است که در جهت بهبود وضعیت و سالم سازی محیط انجام می گیرد بطوریکه عوامل بیماریزای خارجی نتوانند در این محیط گسترش و شیوع پیدا کنند، در این راستا عوامل محیطی همچون آب ، فاضلاب ، زباله ، هوا، غذا و ... باید به نحوی کنترل شوند تا علاوه بر ایجاد محیطی سالم و بهداشتی ، به بهبود بیماران نیز کمک نماید. رعایت بهداشت محیط در بیمارستان نه تنها تامین کننده رفاه جسمی و روانی است بلکه کنترل کننده کانون تمرکز عفونت بیمارستانی خواهد بود.
فعالیتهای واحد بهداشت محیط
1. برگزاری کلاسهای آموزشی مرتبط جهت پرسنل در رده های مختلف و ثبت نتایج کلاسها
2. بازدید از بخش های مختلف بیمارستان و تهیه گزارش مربوطه و ارائه آن به مدیریت بیمارستان
3. پیگیری دستورات مدیریت در خصوص گزارش ارائه شده و هماهنگی با واحدهای ذیربط
4. نظارت بر چگونگی استفاده و کاربرد محلولهای شوینده و گندزدا توسط نیروهای خدماتی و آموزش در حین کار
5. نتایج بازدیدها و پیگیریهای انجام گرفته
6. نظارت بر کارت تندرستی پرسنل خدماتی / آشپزخانه/ لنژری و آموزش اختصاصی پرسنل آشپزخانه به صورت دوره ای
7. تهیه برنامه عملیاتی مبارزه جوندگان در ابتدای سال
8. نظارت و برنامه ریزی جهت سم پاشی های مورد نیاز بخشها با اولویت بهسازی ،طعمه گذاری در محوطه مرکز جهت کنترل جوندگان
9. نظارت بر رعایت چگونگی تفکیک پسماند های بیمارستانی و انجام کشتهای میکروبی مربوطه
10. نظارت بر رعایت چگونگی تفکیک پسماند های بیمارستانی و انجام بازدیدهای مستمر در این زمینه
11. پیگیری جهت تهیه ظروف جمع آوری، حمل و ذخیره موقت پسماندها
12. پیگیری و انجام آزمایشات دستگاه بی خطرساز و ارسال اظهارنامه ماهانه به مرکز بهداشت استان
13. پیگیری و انجام آزمایشات فیزیکی شیمیایی و میکروبی دستگاه RO
14. پیگیری و انجام آزمایشات شیمیایی و میکروبی آب آشامیدنی
15. پیگیری و انجام آزمایشات BOD و COD مربوط به خروجی فاضلاب
16. پیگری نصب و شستشوی مخازن ذخیره اب بیمارستان و گندزدایی با کلر و شستشوی مناسب
17. پیگیری و تهیه دکوباکس به تعداد بخش ها
18. پیگیری و اصلاح سیستم تصفیه خانه مرکز به روش هوادهی گسترده
19. تفکیک فضای آشپزخانه
20. پیگیری مکرر در زمینه جداسازی منطقه تمیز و کثیف لاندری (بهسازی کلی فضا، و خرید و نصب خشک کن ها، ماشین های شستشو، اتوی پرسی و غلطکیو نیز اختصاص ماشین شستوی البسه پرسنل)
21. نصب تراکت های آموزشی و ارتقاء آگاهی پرسنل در خصوص نحوه استفاده از گندزداها از طریق آموزش
22. استفاده از قرص های کلر در گندزدایی بخش ها و قسمت های مختلف
23. تهیه رطوبت سنج جهت واحد لاندری و ثبت مقادیر
24. تعیین سرانه مصرف کیسه پسماند به تفکیک بخش ها و نظارت بر مصرف
25. تعیین سرانه مصرف مایع صابون به تفکیک بخش ها و نظارت بر مصرف
26. نظارت بر حسن اجرای قانون مدیریت پسماندها
27. تشکیل کمیته بهداشت محیط و طرح مشکلات و پیشنهادات و پیگیری مصوبات
28. پیگیری دوزیمتری و نظارت بر بهداشت پرتوها در بخش رادیولوژی
29. نظارت و کنترل بهداشتی بر عملکرد بوفه و عضویت در کمیته کنترل عفونت و شرکت در جلسات
شماره تماس: 02632500123 - داخلی 302
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: