دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

مرکز آموزشی درمانی امام علی (ع)

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
28 شهریور 1404 سایت قدیم English
bg
  • 1399/09/01 - 00:00
  • - تعداد بازدید: 7
  • - تعداد بازدیدکننده: 7
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رییس ستاد مقابله با كرونا استان البرز :

محدودیت های جدید از شنبه اول آذرماه در البرز نیز اعمال می شود




 




 




 



محدودیت های جدید از شنبه اول آذرماه در البرز نیز اعمال می شود/همراهی مردم مهمترین شرط اثربخشی مقابله با کرونا است



به نقل از  اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری البرز، شهبازی استاندار البرز در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا با قدردانی از همراهی مسئولان، مردم و بویژه اصناف در اجرای محدودیت ها، افزود: بیماریابی و تست کرونا افزایش یافته و اجرای طرح کنترل محله محور نیز از موج اول شیوع کرونا صورت گرفته است.

وی ادامه داد: تعداد کسانی که جان خود را از دست می دهند در کل کشور و به تبع آن البرز، افزایش یافته است.

شهبازی گفت: در مرحله جدید اعمال محدودیت ها که از شنبه اول آذر ماه طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا به ریاست رییس جمهور محترم در دستور کار قرار گرفته، تاکید شده که باید بسترهای لازم فراهم شود و اطلاع رسانی وسیعی با همراهی تمامی دستگاه ها برای اثربخشی بیشتر صورت گیرد.

وی افزود: البرز به جهت همجواری با پایتخت و شاهراه ارتباطی 14 استان کشور، باید در اجرای این محدودیت ها با حساسیت ویژه ای وارد عمل شود.

استاندار البرز اضافه کرد: کار بزرگی وزارت کشور به ریاست دکتر رحمانی فضلی فرمانده قرارگاه انجام داده و هم افزایی بسیار خوبی نیز با دکتر نمکی وزیر محترم بهداشت در جهت نظارت بر روند اجرای مصوبات دارد.

وی با اشاره به اهمیت حضور نیروی انتظامی، گفت: از روز شنبه محدودیت های مصوب ستاد ملی در البرز نیز اجرایی می شود.

شهبازی با ابراز امیدواری از اینکه با اعمال محدودیت های جدید شاهد کاهش شیوع کرونا باشیم، افزود: همراهی مردم مهمترین شرط موفقیت و اثربخشی محدودیت های جدید مقابله با کرونا است.




 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 260481
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: