چهارشنبه, 25 فروردين 1400
     ۱۴۰۰/۰۱/۱۶
بازدید مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه از مجتمع آموزشی درمانی امام علی (ع)
مدیر و کارشناسان مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه از مجتمع آموزشی، درمانی و پزشکی امام علی(ع) بازديد کردند

صبح ديروز مدیر و کارشناسان مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه به هدف بررسی تطابق داده های HIS ، داشبورد مدیریتی دانشگاه و پرونده های بیماران مبتلا به کرونا از مجتمع آموزشی، درمانی و پزشکی امام علی(ع) بازديد كردند

در این بازدید اعضا به ارزیابی و بررسی داده ها و اطلاعات HIS و پرونده های بیماران مبتلا به کرونا در واحد های مدیریت اطلاعات سلامت و فناوری اطلاعات بیمارستان پرداخته و  پس از آن با حضور در دفتر مدیریت بیمارستان  در رابطه با راهکارهای حل مشکلات و چالش های فرایندهایی که در داده ها و آمارهای سلامت و رسیدگی به اسناد اختلال ایجاد نموده اند با مدیر بیمارستان و مدیر پرستاری به بحث و تبادل نظر پرداختند.

V6.0.5.0