چهارشنبه, 25 فروردين 1400
     ۱۴۰۰/۰۱/۱۲
12فروردین روز جمهوری اسلامی ایران گرامی باد
یوم‌الله ۱۲ فروردین، طلیعه استقرار نظام جمهوری اسلامی و سرآغاز حاکمیت مردم‌سالاری دینی است.

یوم‌الله ۱۲ فروردین، طلیعه استقرار نظام جمهوری اسلامی و سرآغاز حاکمیت مردم‌سالاری دینی به معنای واقعی کلمه، نظامی متکی به مردم با هندسه عمومی جامعه اسلامی است. یوم‌الله ۱۲ فروردین نقطه عطف مهمی در تاریخ انقلاب اسلامی و ملت بزرگ ایران و بلکه ملل مظلوم و مستضعف و حق‌طلبان جهان است.

در این فتح‌الفتوح و عید بزرگ ملت شریف و بصیر ایران، اعتقاد وثیق و نگاه دقیق معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (رحمه‌الله علیه) به نقش اصیل و جایگاه رفیع و تعیین‌کننده مردم به زیباترین شکل و بی‌نظیرترین مراجعه به آرای عمومی در کمتر از ۵۰ روز پس از پیروزی انقلاب اسلامی و حضور وصف‌ناپذیر و تحسین‌برانگیز ملت انقلابی ایران در رفراندوم نظام و رأی ۹۸/۲ درصدی ملت به جمهوری اسلامی، اراده ملی در استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی و تکمیل و تثبیت پیروزی غرورآفرین انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در بهمن ۱۳۵۷ و اقتدار و عزت برای ایران و اسلام در پرتو شعار همیشه جاوید «استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی»، تحقق یافت.

اعتقاد و پیگیری تحقق جایگاه رفیع مردم و نقش‌آفرینی و حضور هماره آنان در عرصه‌های تعیین‌کننده و پاسداری از خواست و اراده مردم توسط امامین انقلاب اسلامی از یک‌سو و حضور مسئولانه و پرشور مردم همیشه در صحنه ایران عزیز در عرصه‌های تعیین‌کننده و حمایت و پاسداری از نظام جمهوری اسلامی و ارزش‌ها و دستاوردهای آن دو عامل مهم شکل‌گیری یک جامعه الهی و ولایی مقتدر و شکست‌ناپذیر در برابر سختی‌ها و دشمنی‌های تفوق طلبان و مستکبران عالم شده است.

V6.0.5.0