سه‌شنبه, 30 دی 1399
     ۱۳۹۹/۱۰/۱۳
دبیرخانه هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه علوم پزشكی البرز بیانه ای صادر كرد
بیانه دبیرخانه هم‌اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی البرز به مناسبت روز 13 دی، سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی

بسم رب الشهداء و الصدیقین
در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند. برخی پیمان خود را به آخر بردند و در راه او شربت شهادت نوشیدند، و برخی دیگر در انتظارند و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند. (سوره احزاب، آیه 23)

شهادت سردار بزرگ و خستگی ناپذیر، پاسدار حریم انسانیت و مدافع سرافراز مظلومان عالم، نماد شهامت و درایت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی اگر چه صدمه‌‌ای عظیم برای ایران و اسلام و مجاهدان راه حق، اما روح بلند آن بزرگمرد به مقصد مطلوب رسید. بدون شک خون مطهر ایشان ضامن سربلندی آزادگان جهان خواهد شد و قطعاً مستکبران و مزدوران آمریکایی پاسخ این غم بزرگ را به جد و جهد ملت‌های مظلوم و ستمدیده خواهند گرفت.

عملیات تروریستی محکوم شده این سردار بی‌نظیر، نشان از بزرگی و عظمت این دلاور جبهه مقاومت جهان اسلام و  چهره برجسته مبارزه با گروه‌های تکفیری و تروریستی از جمله داعش دارد. عطوفت و مهربانی آن شهید گرانقدر با یتیمان و آوارگان از ظلم و کشتار و تجاوز و برچیدن بساط کفر و الحاد گروههای تکفیری و ملحد در کشورهای اسلامی با هدایت و فرماندهی رزمندگان دلاور جبهه مقاومت بین‌المللی، دشمنان پلید و مزدور را برآن داشت که به فکر به‌شهادت رساندن این قافله سالار شهیدان جبهه مقاومت برآید از این‌رو با رصد این دلاورمرد عصرحاضر، فرمانده شجاع لشکر مخلص آقا حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) وی را به آرزوی دیرین خود یعنی شهادت رساند.

دفتر هم‌اندیشی استادان دانشگاه علوم پزشکی البرز ضمن محکومیت مجدد این حمله تروریستی وحشیانه، سالروز شهادت اسوه و الگوی رزمندگان جهان اسلام، فرمانده دل‌ها، یادگار ماندگار دوران دفاع مقدس سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را به محضر امام عصر حضرت بقیه الله الاعظم (عج)، رهبر معظم انقلاب، ملت شریف ایران و آحاد جبهه مقاومت انقلاب اسلامی، تبریک و تسلیت عرض می نماید.

دبیرخانه هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

V5.6.1.0