
واحد تغذیه
***
همکاران واحد:
خانم پریسا ویسی- کارشناس مسئول تغذیه
خانم رقیه احمدی - کارشناس تغذیه
آقای علی زنگنه - کارشناس تغذیه
آقای علی طاهری - کارشناس تغذیه
واحد تغذیه بیمارستان واحدی فنی و اجرایی زیر نظر مستقیم مدیر بیمارستان بوده و در هماهنگی با بخش های مرتبط ار ائه خدمت می کند.
شرح وظایف کارشناس تغذیه
· طراحی لیست غذایی و انتخاب محصولات غذایی بر اساس نیاز درمانی بیماران
· هدایت و راهنمایی سایر کارکنان در جهت پیشبرد اهداف و سیاست های ارتقاء خدمات غذایی
· آگاهی، تسلط کامل و بکارگیری استانداردهای اعتبار بخشی، استانداردها و فرایندهای خدمات غذایی و سایر دستورالعمل های مرتبط
· مدیریت و نظارت بر رعایت استانداردها و مفاد قراردادهای غذا توسط پیمانکار
· اطلاع از وضعیت بیماران و تعامل کامل با مشاور تغذیه واحد تغذیه
· انجام تحقیق و مطالعات جهت استفاده از شواهد و تجربیات موجود در ارتقاء کیفیت خدمات
· تشکیل جلسات منظم داخلی وبحث و تبادل نظر با ذینفعان خدمات غذایی بیمارستان در خصوص چالش های موجود و استفاده از مهارت های حل مشکل
· هماهنگی با دفتر حاکمیت بالینی ،سوپر وایزر و رابطین آموزشی بیمارستان جهت اخذ مجوز های مربوطه در برگزاری دوره های آموزشی
· نظارت بر مراحل مختلف فرایندها در همکاری نزدیک با کارشناس بهداشت محیط
· تعامل و هماهنگی با سایر کارکنان واحد تغذیه و مقام مافوق در جهت بهبود ارائه خدمات غذایی
· تعامل و هماهنگی با کارشناس بهداشت محیط در نظارت بر استقرار مراحل مرتبط haccp در خدمات غذایی بیمارستان
· تهیه و تدوین برنامه عملیاتی واحد تغذیه در راستای برنامه استراتژیک بیمارستان
· تهیه و تنظیم برنامه غذایی بیماران مطابق با اصول تغذیه ای و بهداشت
· تهیه و تنظیم برنامه غذایی کارکنان مطابق با اصول تغذیه ای و بهداشتی
· مدیریت و نظارت در امور مربوط به برون سپاری و قرارداد های خدمات واحد تغذیه
تعامل نزدیک با کارشناسان تغذیه معاونت درمان دانشگاه مربوطه جهت برنامه ریزی های مرتبط
· جمع آوری اطلاعات آماری مرتبط با فعالیت های واحد تغذیه و بکارگیری نتایج در برنامه ریزی های آتی
· مدیریت و سرپرستی ،نظارت و ارزیابی فعالیت ها و تقسیم وظایف کارکنان تحت سرپرستی
· ارائه گزارش عملکرد 6 ماهه به واحد تغذیه معاونت درمان ذیربط ، پیگیری مشکلات موجود و ارائه راهکارهای مناسب جهت رفع آنها
در حوزه مشاوره تغذیه :
· هماهنگی و برگزاری جلسات مشورتی دوره ای با تیم درمان
· برنامه ریزی و آموزش تغذیه به کارکنان و بیماران بخش ها
· ارائه مشاوره و رژیم درمانی در پاسخ به درخواست های مشاوره موردی
· ارائه مشاوره تغذیه و رژیم درمانی در قالب تکمیل فرم های ارزیابی اولیه و تکمیلی تخصصی تغذیه ای
· سیاستگزاری تغذیه ای بیمارستان در پاسخ به مشکلات داخلی و خارجی از طریق تحقیق و ممیزی
· هماهنگی و پایش اجرای استانداردها برای غربالگری، پایش و ارزشیابی ، ملاحظات غذا و حمایت های تغذیه ای
· هماهنگی برای انتقال کلیه حمایت های غذایی و تغذیه ای در همه واحد های تخصصی و عمومی
· سرپرستی نزدیک واحد های تخصصی و در صورت لزوم تشویق ، حمایت و توسعه نیاز های ویژه برای انتقال مراقبت های تغذیه ای به آنها
· تلاش جهت تشکیل تیم حمایت تغذیه ای چند ( انترال وپاراانترال) که شامل حداقل یک مشاور تغذیه آموزش دیده باشد.
شماره تماس: 32527575 - 026 داخلی 105
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: